Welcome to Larisa Iordache Online, dedicated to the talented Romanian Artistic Gymnast Larisa. In her first year as a senior, Larisa won the Gold Medal with the Team and also on Floor and the Silver Medal on Beam at the 2012 European Championship! Check around this website to learn more about Larisa!

TVR News
Posted on Nov 13 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
Larisa's heel is ok now
Larisa Iordache has to permanently wear a special pad for her left heel because she needs to correct a problem she was born with.*Larisa could participate this autumn to some competitions, Grand Prix and World Cups.


The new Olympic cycle begins with an important change for Larisa Iordache (16 years). The medical examination she had in Vienna did not indicate any injury to her left heel but the doctors recommended a pad from silicone to strengthen the ankle and to uniformly distribute the pressure.


Source: ProSport
Posted on Sep 17 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
Mariana Bitang left today in Vienna with Larisa Iordache for another medical examOne month ago, during the Olympics, Larisa injured her left foot the diagnosis being "fasciitis".


Today she'll go in Austria for another examination with the coach Mariana Bitang.
This is what Bitang says about it: "Larisa says she feels fine but I only believe her when she tells me something hurts."


Source: GSP
Posted on Sep 17 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
The Olympians were rewarded Renault cars

PHOTO: Lucian Muntean


Posted on Aug 15 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
The Olympians came back home!

Credit: Curaj Romania"I didn't want to give you emotions, but my foot hurt really bad. It was ok after all.
At our first training session the foot started to hurt but I wanted to push through the pain. At the second training session the pain was too much to bare.
"


A photo gallery you can find on GSP and the video clips on Realitatea.net
Posted on Aug 13 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
Londra văzută de sus

FOTO: www.tolo.ro


Gimnastele au răspuns invitaţiei Gazetei de a vedea capitala Marii Britanii de la înălţimea celor 135 de metri ai London Eye.


E sîmbătă la Londra, o zi pînă la terminarea Jocurilor Olimpice. La South Bank, pe malul Tamisei, e aglomeraţie mare. Sînt sute de oameni care vor să facă o tură cu roata gigantică, London Eye, una dintre cele mai mari atracţii turistice din Londra. Între aceştia şi gimnastele române Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Chelaru şi Diana Bulimar, împreună cu antrenorul lor, Octavian Belu. "Eu am mai fost acum patru-cinci ani. Dar am venit pentru fete", spune Belu.


Fetele îşi ocupă locul la coadă şi sînt nerăbdătoare să facă pasul într-una din cele 32 de cabine de forma oului. "Nu ţi-e frică?", o întreabă Cătălina Ponor pe mezina Larisa Iordache. "Cum să-mi fie? Nu am teamă de înălţime", spune gimnasta de doar 16 ani. "Nici mie nu-mi e frică", îşi face parcă mai mult curaj Diana Bulimar, micuţa de doar 1,42 metri.


Pregătite cu aparatele foto, dar şi cu telefoanele, gimnastele se bucură de priveliştea extraordinară. În jumătate de oră, cît durează tura de 360 de grade, memoria aparatului şi a telefonului e deja plină. "E o amintire frumoasă, ceva deosebit. Nu am avut timp să ieşim în oraş pînă acum. Ne pare bine că măcar ne-am plimbat cu roata", a declarat Sandra Izbaşa, campioana olimpică de la sărituri.


Sursa: GSP
Posted on Aug 13 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
Exercițiul la bârnă din finalele pe aparate
Posted on Aug 09 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
Larisa Iordache: "M-a ambiţionat mai mult eşecul acesta"Gimnasta Larisa Iordache, campioană europeană la sol şi vicecampioană continentală la bârnă, era una dintre favoritele la medaliile olimpice, dar accidentarea şi lipsa de experienţă au împiedicat-o să-şi dea adevărata măsură a talentului ei.


Larisa a contribuit la medalia de bronz în concursul pe echipe, dar la individual compus (9) şi în finala de la bârnă (6) a avut evoluţii marcate de greşeli. "M-a ambiţionat mai mult eşecul acesta, însă mă bucur că mi-am făcut treaba pentru echipă. Aşa a fost să fie. Cred că orice om învaţă din greşeli şi sper ca acestea să nu se mai întâmple", a declarat Larisa Iordache, la Casa României de la Londra.


Antrenoarea Mariana Bitang aprecia că lucrul cel mai important pentru Larisa este să înveţe să comunice cu staff-ul tehnic. "Probabil din prima zi am avut aici ghinioane. Vreau să spun că lucrul cel mai important pe care Larisa trebuie să-l înveţe este că trebuie să comunice şi deocamdată să lase în lucrurile esenţiale pe alţii să decidă, pentru că a ascuns prea mult. Pe ea o mai durea călcâiul din când în când acasă, dar a ascuns până nu a mai putut să suporte durerea. Acel moment s-a întâmplat să fie aici. Asta este. E o etapă din viaţă, învăţăm şi trecem mai departe".


Sursa: adevarul.ro
Posted on Aug 09 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
JO 2012 - Finalele pe aparate: bârnă și sol
În câteva minute vor începe ultimele finale olimpice!


România va fi reprezentată de Larisa Iordache și Cătălina Ponor la bârnă iar la sol va intra din nou Cătălina Ponor, de data aceasta cu Sandra Izbașa care va încerca să-și apere titlul olimpic la sol.


Tare fetele!


Posted on Aug 07 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0
Diana Bulimar, înlocuită în finală la bârnă cu Larisa Iordache?Gimnasta Diana Bulimar a fost înlocuită, luni, pe lista oficială de start a finalei de la bârnă, cu Larisa Iordache, la Jocurile Olimpice de la Londra.


Diana Bulimar a "prins" ultimul loc în calificările de la bârnă, cu nota 14.866. "Da, este posibil să o înlocuim pe Diana Bulimar, cu Larisa Iordache în finala de la bârnă, dar decizia o vom lua doar cu o zi înaintea finalei", a declarat antrenorul Mariana Bitang, zilele trecute, luni confirmând mutarea.


Larisa Iordache a fost prima sub linia calificărilor, cu nota 14.800.


Finala la bârnă va avea loc marţi, în afara Larisei Iordache, România urmând a fi reprezentată şi de Cătălina Ponor.


MEDIAFAX
Posted on Aug 07 2012.


Read Comments/Write a comment... Comments: 0

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsTerms of Use / Webmaster: Monagym / Hosted By: Hermon.net