Welcome to Larisa Iordache Online, dedicated to the talented Romanian Artistic Gymnast Larisa. In her first year as a senior, Larisa won the Gold Medal with the Team and also on Floor and the Silver Medal on Beam at the 2012 European Championship! Check around this website to learn more about Larisa!

GSP: Galerie Foto de la antrenamentul pe podium

În această seară a avut loc antrenamentul pe podium al gimnastelor noastre. Şedinţa de pregătire din sala North Greeenwich a început la sol şi s-a încheiat la bîrnă.


Larisa Iordache n-a participat la exerciţiile de la sol, iar la bîrnă a executat mişcările avînd piciorul stîng, cel cu dureri, protejat de o faşă elastică. Gimnasta s-a ferit să aterizeze pe piciorul cu probleme.


"Încă nu ştim ce va fi, depinde cum evoluează lucrurile după această repriză de mişcare. Dacă va fi bine, poate face toate aparatele pentru a se califica la individual. E greu de spus acum", a declarat Mariana Bitang, care a fost asaltată de reprezentanţii presei internaţionale, dornici să ştie ce se întîmplă cu Larisa. Gimnasta nu a făcut nici o declaraţie.


Sursa: GSP
Puteți vedea galeria foto aici!


Pe www.romgym.ro au apărut declarațiile Marianei Bitang după antrenamentul pe podium:
Mariana Bitang a declarat că Larisa poate face mai multe aparate, în afara de paralele, așa cum se preconiza, dar totul depinde de cât de suportabile sunt durerile. Nu este însă exclus ca Larisa să nu poată concura în calificările de duminică. ”Încă își ferește piciorul și trebuie să vedem cum evoluează. Dacă evoluează negativ n-o să mai facă nimic; dacă va fi bine, atunci va face mai mult. Depinde numai de ea”.
Dacă nu va putea concura, Larisa Iordache nu va mai fi înlocuită de rezerva Raluca Haidu, aflată în țară, și echipa va trebui să se descurce cu 4 gimnaste. ”Asta e decizia federației, nu a mea, dar Raluca a pierdut antrenamentul pe podium și e cvasi-imposibil să vină”.
Despre evoluția pe podium, Mariana Bitang aprecia că în mare totul a mers conform așteptărilor și este normal ca și celelalte fete au arătat o oarecare prudență: ”Au mers bine, nimic senzational, nimic exceptional sau foarte rău. Când se întamplă un lucru de genul ăsta într-o echipă, fiecare este mai precaut”.Se pare că totuși mai există o șansă ca Larisa să facă toate aparatele, având în vedere că aseară la antrenamentul pe podium a încercat toate aparatele.
La paralele și bârnă a reușit să iși facă exercițiile complete, la sărituri a făcut o săritură mai simplă pentru a testa aparatul iar la sol nu a făcut elemente dificile însă a executat câteva salturi simple.
Sper din suflet ca această Olimpiadă să-i aducă Larisei satisfacțiile dorite și durerea de la călcâi să nu o incomodeze prea tare.


Tare Lari! Suntem alături de tine!
Posted on Jul 27 2012
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Spam Control: To confirm you are not a spammer, please write "hello" in the box below (without the quotes).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsTerms of Use / Webmaster: Monagym / Hosted By: Hermon.net