Welcome to Larisa Iordache Online, dedicated to the talented Romanian Artistic Gymnast Larisa. In her first year as a senior, Larisa won the Gold Medal with the Team and also on Floor and the Silver Medal on Beam at the 2012 European Championship! Check around this website to learn more about Larisa!

Larisa e categorică: "Sigur că pot să concurez!"

FOTO: GSP

Încerc să vă țin la curent cu starea Larisei și o să postez orice noutate apare pe internet despre cum decurg tratamentele sau recuperarera.


Antrenamentele de azi au început acum o oră, se pare că Larisa a făcut încălzirea cu celelalte fete și a făcut chiar și o trecere prin exercițiul de la sol, cu tot cu elementele artistice, nu și cele acrobatice însă; totuși e mai mult decât a făcut ieri. Se pare că lucrurile merg spre bine.


Pe Adevarul.ro au fost postate și declarațiile Larisei despre posibilitatea de a concura:
Larisa e categorică: "Sigur că pot să concurez!"
Însoțită de Cătălina Ponor, Larisa s-a îndreptat spre vestiar, nu înainte de a vorbi cu ziariștii. Întrebată dacă poate să concureze, puștoaica a răspuns imediat: "Sigur că pot! Mai ales că știu că România are nevoie de mine. De aceea strâng din dinți și încerc să-mi fac exercițiile cât mai bine pentru a putea urca pe podium. Cred că după ce iei o medalie nu te mai gândești la ce a fost rău sau bine".


Cătălina Ponor: „Ar fi păcat de munca ei"
Aflată alături de Larisa, ca o soră mai mare, Cătălina a mărturisit că "ar fi păcat ca Larisa să dea cu piciorul la munca ei de până acum. Să dea Dumnezeu să concureze la fel și în calificări, și în finala pe echipe. Eu zic că ea, celelalte colege mai tinere au învățat ce înseamnă lupta, ce înseamnă să fii o echipă. Au învățat să se încurajeze și să fie una lângă alta", a declarat tripla campioană olimpică, după care a adăugat că nu are emoții: "Eu nu am declarat că îmi doresc medalii la aceste Jocuri Olimpice. Am spus că vreau să mă întorc acasă sănătoasă. Totul va depinde de sănătatea mea".UPDATE: Vești bune de la Alina Alexoi pe tvrinfo.ro. Click aici pentru VIDEO.
"Veştile sunt foarte bune", transmite reporterul TVR.


"Am vorbit cu ea, personal, după antrenament. Nu mai are dureri mari. Într-adevăr, o singură zi s-a simţit mai rău, dar a fost menajată, ceea ce este extraordinar de bine", spune reporterul TVR.


Incertitudinea din jurul Larisei Iordache se pare că a mobilizat şi celelalte fete.


"Am văzut aseară o Cătălina Ponor incredibilă, la 25 de ani, executând elemente pe care nu le-a executat nici acum 8 ani la Atena, când a devenit triplă campioană olimpică . Am văzut o Sandra Izbaşa extrem de motivată şi o echipă a României foarte unită", subliniază reporterul TVR, Alina Alexei.UPDATE 2: "Ştiu că au nevoie de mine, strâng din dinţi, vreau să ajut echipa, să-mi fac bine exerciţiile şi să ajungem unde ne dorim. Nu mă doare atât de tare încât să nu fac nimic, pot să rezist. Părinţii meci sunt liniştiţi, le-am zis că pot să lucrez şi mă simt bine", a mărturisit Larisa Iordache pentru Dolce Sport.


Urmărește VIDEO-ul aici.
Posted on Jul 27 2012
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Spam Control: To confirm you are not a spammer, please write "hello" in the box below (without the quotes).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsTerms of Use / Webmaster: Monagym / Hosted By: Hermon.net