Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache: "Nu m-au speriat rusoaicele! Sigur voi obţine aurul la JO din 2012"Gimnasta Larisa Iordache, care a obţinut patru medalii la junioare, la Campionatele Europene de la Birmingham, s-a declarat încrezătoare că la Jocurile Olimpice din 2012 se va afla pe prima treaptă a podiumului la individual compus."Mă aşteptam la un asemenea rezultat şi am tras foarte tare pentru a obţine aceste medalii. Am avut puţine emoţii la început, dar mi-au trecut pe parcurs. Nu m-au speriat rusoaicele pentru că ştiam ce pot eu şi am continuat să lupt. La individual puteam obţine mai mult decât bronzul, dar voi munci mai mult pentru a obţine medalia de aur. Sigur voi obţine aurul la JO din 2012", a spus Iordache.


Delegaţia României care a participat la Campionatele Europene de gimnastică feminină de la Birmangham a sosit la Bucureşti, pe aeroportul Henri Coandă, luni seară, în jurul orei 23.30.


România a încheiat, duminică, participarea la Campionatul European cu următorul bilanţ:


Junioare - medalie de argint pe echipe, medalie de aur la sol, argint la bârnă şi bronz la individual compus (Larisa Iordache), medalie de bronz la paralele (Diana Bulimar)


Senioare - medalie de bronz pe echipe, aur la bârnă (Amelia Racea) şi bronz la bârnă (Raluca Haidu), medalie de bronz la sol (Diana Chelaru).Prosport
Postat în 4 mai 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net