Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache a dominat concursul de la SchiltigheimIn micul oras francez Schiltigheim, situat in departamentul Bas-Rhin, din regiunea Alsacia, in apropiere de Strasbourg, a avut loc un concurs international de gimnastica artistica, in organizarea Clubului de Gimnastica «Concordia Schiltigheim», unul dintre cele mai vechi asociatii sportive din Alsacia, creata in 1877 si care, anul viitor, va celebra, la 15 mai, 133 de ani de existenta.
Intrecerea a reunit gimnasti si gimnaste din Belgia, Franta, Italia, Germania, Cehia, Spania, Letonia, Marea Britanie etc.


Romania a aliniat la startul competitiei pe Larisa Iordache, Daniela Andrei, Diana Trenca, Maria Balea (antrenor Cristian Moldovan) si pe Andrei Ursache, Alin Jivan, Andrei V. Muntean (antrenor Ionut Corlaci). Vlad Cotuna, anuntat anterior, nu a mai facut deplasarea, el fiind inclus in lotul care va evolua la a 42-a editie a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam (16 – 24 octombrie 2010).


In fata unui public prezent in numar foarte mare in tribunele de la Gymnase des Malteries, gimnastii nostri au dominat competitia, in special concursul feminin, in cadrul caruia Larisa Iordache, Dana Andrei si Diana Trenca s-au dovedit a fi cvasi-imbatabile, ele ocupand, in ordine, podiumul competitiei la individual compus, cu 58.000 – 54.750 – 52.900.


Indiscutabil, cea mai buna gimnasta din concurs a fost Larisa Iordache, care s-a impus in trei din cele 4 aparate, situandu-se pe locul intai la barna (14.900), paralele (14.250) si sol (14.500), ea fiind bine secondata de Daniela Andrei, locul secund la paralele (14.000) si sol (13.800), dar si pe 3 la sarituri (14.000), dar si de Diana Trenca: 2 – barna (13.650), 3 – paralele (13.450) si Maria Balea – 3. sol (13.800).


Sa retinem, totodata, si faptul ca la paralele intreg podiumul a fost ocupat de gimnastele noastre (Iordache – Andrei – Trenca), in timp ce la sol, fetele s-au plasat in grup pe primele patru pozitii (Iordache – Andrei – Balea – Trenca).[...]


In ansamblu, a fost un concurs reusit, care a insemnat pentru tinerii nostri gimnasti posibilitatea de a acumula un plus de experienta.


Pentru a vedea rezultatele complete, click aici:
Feminin: Individual compus, Barna, Paralele, Sarituri, Sol
Masculin:Individual compus, Bara, Cal, Inele, Paralele, Sarituri, Sol


Sursa: romgym.ro


Puteti vedea exercitiile Larisei pe youtube : sol, barna, paralele, sarituri
Postat în 12 octombrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net