Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Campionatele Franței

FOTO: www.gymnet.orgChiar dacă Larisa era programată să concureze la Lugano în acest week-end, se pare că antrenorii au decis să o trimită la Toulouse pentru a concura la Campionatele Franței pe echipe, concurs la care au participat invitați din 13 țări printre care și România.


Larisa Iordache, Raluca Haidu și Daniela Andrei au făcut parte vineri, 20 mai, din echipa orașului Dijon, câștigătoare a primului loc, alături de alte 3 reprezentante ale țării gazdă: Sophia Serseri, Laurie Antoniazzi și Julie Roemer. Echipa a totalizat 220.500 de puncte, cu 17 puncte mai mult decât echipa clasată pe locul al doilea - Avoine/Beaumont en Veron (203.300) și 25 de puncte peste echipa medaliată cu bronz, St. Etienne (195.050).


Larisa a avut cel mai mare total pe patru aparate, 58.800 ( VT 15.400, UB 14.050, BB 15.200, FX 14.150) fiind urmată de colega ei, Raluca Haidu, care a totalizat 57.400 puncte și de Marine Brevet din Franța (56.350 puncte). De asemenea, Larisa a avut și cele mai mari note la sărituri, bârnă și sol.


Puteți vedea lista de rezultate pe echipe aici, iar cea individuală, aici.


Felicitări Larisa! Ține-o tot așa!


EDIT: Frânturi din exercițiile Larisei la paralele și bârnă au apărut pe youtube. Le puteți urmări mai jos:Postat în 22 mai 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net