Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache, învingătoare la individual compus la Gym Festival de la TrnavaEdiția cu numarul 24 a Gym Festival, care s-a desfășurat în organizarea Federației Slovace de Gimnastică și a Clubului Slavia din Trnava, s-a încheiat cu un frumos succes al Larisei Iordache, cu o evoluție care nu a lăsat nicio speranță adversarelor, succesul ei fiind competat de Maria Balea, care s-a clasat pe locul 3, de asemenea o performanță mai mult decât notabilă.


Competiția a reunit, în Sala Sporturilor din localitate, 29 de gimnaste din Rusia, Australia, Ucraina, Polonia, Croaţia, Ungaria, Cehia şi Slovacia, România fiind reprezentată de Larisa Iordache, Maria Balea și Georgiana Gheorghe, care au fost însoțite de antrenorul Lucian Sandu.


Fetele noastre au avut o comportare foarte bună, dominând concursul deschis junioarelor și senioarelor, prin campioana europeană a junioarelor, Larisa Iordache, care s-a impus categoric în fața adversarelor, cu un total de 59.500, depășind-o clar pe veterana competiției, Anna Pavlova (Rusia), care a acumulat doar 55.600.
La rândul ei, Maria Balea a terminat pe treapta a treia a podiumului de premiere, cu 53.650, în timp ce Georgiana Gheorghe a încheiat competiția pe pozitia a 7-a, cu un total de 49.200.


Larisa Iordache (n. 1996) a avut o evoluție foarte bună la toate aparatele, îndeosebi la paralele (14.900), bârnă (15.450) și sol (14.450), unde a primit și cele mai mari note din concurs, doar la sărituri (locul 2 – 14.700) fiind cu puțin depășită de Anna Pavlova (14.950).
În ceea ce o privește pe Maria Balea, cu două locuri 3 (paralele – 13.450, sol – 13.750), dar cu două trepte mai jos la sărituri (13.350) și bârnă (13.100), a reușit totuși, un total care i-a adus în final poziția a treia în ierarhia finală, o reușită care nu trebuie trecută cu vederea.
Georgiana Gheorghe a avut o evoluție de mijlocul clasamentului la sărituri (locul 11 – 12.750) și sol (locul 13 – 11.300), motiv pentru care, în cele din urmă, a trebuit să se mulțumească cu poziția a 7-a, și doar punctajul primit pentru exercițiile de la paralele (locul 7 – 11.650) și bârnă (locul 4 – 13.500) a ajutat-o să se afle în “top 10” al competiției.
Evident că această competiție s-a constituit într-o foarte bună verificare în regim de concurs în perspectiva participării la Festivalul European al Tineretului European (24 -29 iulie, Trabzon), unde tinerele noastre gimnaste vor trebui să facă, din nou, dovada talentului și bunei lor pregătiri.
De asemenea, în cadrul acestei a 24-a ediții a Gym Festival de la Trnava a avut loc și un concurs pe echipe, câștigat de echipa Ungariei, întrecere la care fetele noastre nu au luat parte.


Pentru rezultate detaliate și ierarhia finală a Gym Festival Trnava 2011 click mai jos:
Clasament Gym Festival Trnava 2011
Cupa Trnava – Gym Festival Trnava 2011 echipe


Sursa: www.romgym.ro


Postat în 4 iunie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net