Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

"Pici" reloaded

FOTO:GSPLarisa Iordache, atuul antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang pentru Londra 2012, continuă în forţă pregătirea pentru concursul olimpic. La trei săptămâni după ce a urcat pe podium la American Cup, "Pici" ia startul azi la etapa de Cupă Mondială de la Doha, unde va evolua la bârnă şi la paralele.


"După concursul din America, Larisa a venit mai dornică de muncă şi mult mai motivată. La Doha, va prezenta elemente noi la ambele aparate, cu o dificultate mai mare decât ce a avut până acum", a explicat Mariana Bitang. Alături de Larisa, vor participa Diana Bulimar (paralele şi sol) şi Cătălina Ponor (sol şi bârnă), iar la masculin Vlad Cotuna (sol, paralele şi bară fixă), Cristian Băţagă (sol, cal, inele şi sărituri) şi Ovidiu Buidoşo (cal, paralele şi bară fixă). Azi au loc calificările, iar mâine şi vineri finalele pe aparate.


Sursa: Prosport.ro
Postat în 28 martie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net