Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Bellu & Bitang confirmă starea Larisei

Mariana Bitang a confirmat acum puţină vreme ştirea din Gazeta de azi despre accidentarea Larisei Iordache, "noua stea a gimnasticii din România", aşa cum o numea revista "Time" pe sportiva de 16 ani care care urma să aducă cele mai multe puncte echipei României în lupta extrem de strînsă pentru o medalie olimpică.
Lucrurile s-au modificat dramatic acum.


- Domnă Bitang, care e situaţia Larisei?
- Îmi pare rău pentru ea în primul rînd! A muncit mult ca să fie aici, dar a greşit cînd a ascuns durerile pe care le-a simţit la primele antrenamente pe care le-am făcut la Londra. Eu am simţit ceva, cu greu mi-a confirmat că o doare în zona călcîiului şi am trimis-o la rezonanţă magnetică.


- Ce picior e afectat?
- Stîngul. Are, aşa cum aţi scris, fasciită. Acum e mai bine pentru că medicii i-au aplicat o bandă elastică de o anumită densitate care i-a echilibrat felul în care se exercită forţele în zona respectivă. Dar nu va putea concura la individual compus şi vom vedea la antrenamentul de pe podium din această seară dacă va putea concura la paralele şi, poate, la bîrnă ca să se califice la finala pe aparate.


- E obligată să participe duminică la calificările pe echipe ca să concureze în finala pe aparate.
- Da, asta e problema! Nu avem deloc timp să o recuperăm. Duminică seară trebuie să concureze dacă vrea să participe la una sau două finale. La individual compus nu se mai pune problema, iar şansele noastre pentru medalii la echipă, în absenţa exerciţiilor ei la cele 4 aparate, devin nule.


- Nu sînteţi pesimistă cu şansele la medalii ale echipei?
- Sînt realistă! Ne băteam cu Rusia, dar acum nu mai avem şanse. Încercăm diseară să o urcăm pe Larisa pe bîrnă, chiar dacă nu va face tot exerciţiul. Sper ca situaţia să le mobilizeze pe Sandra Izbaşa şi pe Cătălina Ponor şi să dea ce au mai bun în acest concurs. Pentru ele şi pentru România!


Sursa: GSP
Postat în 27 iulie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net