Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache: "M-a ambiţionat mai mult eşecul acesta"Gimnasta Larisa Iordache, campioană europeană la sol şi vicecampioană continentală la bârnă, era una dintre favoritele la medaliile olimpice, dar accidentarea şi lipsa de experienţă au împiedicat-o să-şi dea adevărata măsură a talentului ei.


Larisa a contribuit la medalia de bronz în concursul pe echipe, dar la individual compus (9) şi în finala de la bârnă (6) a avut evoluţii marcate de greşeli. "M-a ambiţionat mai mult eşecul acesta, însă mă bucur că mi-am făcut treaba pentru echipă. Aşa a fost să fie. Cred că orice om învaţă din greşeli şi sper ca acestea să nu se mai întâmple", a declarat Larisa Iordache, la Casa României de la Londra.


Antrenoarea Mariana Bitang aprecia că lucrul cel mai important pentru Larisa este să înveţe să comunice cu staff-ul tehnic. "Probabil din prima zi am avut aici ghinioane. Vreau să spun că lucrul cel mai important pe care Larisa trebuie să-l înveţe este că trebuie să comunice şi deocamdată să lase în lucrurile esenţiale pe alţii să decidă, pentru că a ascuns prea mult. Pe ea o mai durea călcâiul din când în când acasă, dar a ascuns până nu a mai putut să suporte durerea. Acel moment s-a întâmplat să fie aici. Asta este. E o etapă din viaţă, învăţăm şi trecem mai departe".


Sursa: adevarul.ro
Postat în 9 august 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net