Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Mariana Bitang a plecat azi cu Larisa Iordache la Viena pentru un nou consult medicalÎn urmă cu o lună, mezina echipei feminine a României s-a accidentat în timpul JO de la Londra, la călcîi, fiind diagnosticată cu fasciită


La baza olimpică de la Izvorani vacanţa este aproape să se încheie. Sandra Izbaşa îşi va relua antrenamentele la începutul săptămînii viitoare. Cătălina Ponor va mai întîrzia o săptămînă. "Le-am lăsat să se relaxeze cît şi-au dorit ele. Sînt sportive cu experienţă şi ştiu cît îşi permit să stea în vacanţă", a mărturisit ieri antrenoarea Mariana Bitang, care a fost prima ce a revenit în sala de pregătire de lîngă lacul Snagov.


Tot la sfîrşitul pauzei, dar una forţată de accidentarea suferită în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, se află şi Larisa Iordache. Mariana Bitang va pleca azi împreună cu gimnasta în Austria. "A trecut perioada de repaus recomandată de către doctorii de la Londra şi vom pleca la Viena pentru un nou consult medical. Vrem să vedem dacă este vindecată", a explicat antrenoarea. "Piciul" nu a mai acuzat dureri la laba piciorului stîng, la care a fost diagnosticată la Londra cu fasciită, o inflamaţie a membranei care îmbracă călcîiul.


"Larisa spune că se simte bine, dar pe ea nu o mai cred decît atunci cînd spune că o doare ceva", a zis Bitang. Zilele trecute, Iordache a făcut analize şi în ţară, un RMN care nu a evidenţiat nici o leziune la picior.


Sursa: GSP
Postat în 17 septembrie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net