Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache, în cursă pentru premiul Piotr Nurowski şi o bursă de 12.000 euro


Gimnasta Larisa Iordache, medaliată cu bronz cu echipa la Jocurile Olimpice de la Londra se află în cursa pentru obţinerea premiului Piotr Nurowski. Printre cei cinci finalişti care se află pe listă, alături de Larisa, se mai află două înotătoare, Charlotte Bonnet (Franţa) şi Ruta Meilutyte (Lituania), un schior alpin, Marco Schwarz (Austria) şi un gimnast, Oleg Stepko (Ucraina). Finaliştii au fost stabiliţi de către reprezentanţii Asociaţiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC).

Campioană europeană en-titre la sol şi vicecampioană europeană la bârnă, Larisa a fost invitată, alături de cei patru nominalizaţi să fie oaspetele celei de-a 41-a Adunări Generale a EOC, care va avea loc pe 7 şi 8 decembrie la Eliat (Israel). Votul final pentru desemnarea câştigătorului va avea loc pe 8 decembrie, în timpul Adunării Generale.

Premiul Piotr Nurowski a fost creat în 2011 în memoria fostului preşedinte al Comitetului Olimpic Polonez, care a decedat într-un accident aviatic în aprilie 2010. Câştigătorul premiului va primi atât trofeul, cât şi o bursă şcolară în valoare de 12.000 de euro.

Sursa: Prosport
Postat în 13 noiembrie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net