Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache, locul al doilea în finala pentru premiul Piotr Nurowski
londra


Gimnasta Larisa Iordache, componenta a lotului naţional care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Londra, a ocupat locul al doilea în finala pentru obţinerea premiului Piotr Nurowski, fiind devansata de inotatoarea Charlotte Bonnet (Franţa).

Trofeul pentru locul al doilea obtinut de gimnasta noastra este onorant atat pentru sportiva si antrenorii sai cat si pentru imaginea Romaniei”, a declarat Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). “In opinia noastra Larisa Iordache putea obtine chiar si marele premiu, dar oricum rezultatul este excelent si gimnasta merita felicitari”.

Distinctia, creata pentru a fi oferita celui mai valoros tanar sportiv european, a fost acordata de catre reprezentantii Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC), pentru a doua oara de la infiintare, in cadrul celei de a 41-a Adunari Generale a EOC care a avut loc la Roma la finalul saptamanii trecute.

Alaturi de Larisa Iordache si Charlotte Bonnet, printre cei cinci finalisti desemnati s-au mai aflat inotatoarea Ruta Meilutyte (Lituania), schiorul alpin, Marco Schwarz (Austria) si gimnastul, Oleg Stepko (Ucraina).

Premiul Piotr Nurowski a fost creat in 2011 in memoria fostului presedinte al Comitetului Olimpic Polonez, un reprezentat de marca al olimpismului international care a pierit intr-un tragic accident aviatic in aprilie 2010.

Pe langa omagiul pe care il aduce lui Piotr Nurowski, prin acest premiu EOC doreste sa-i incurajeze pe tinerii sportivi sa se dedice sportului de mare performanta si in acelasi timp sa fie un exemplu pentru viitoarele generatii in ceea ce priveste adoptarea unui stil de viata sanatos, bazat pe valorile si principiile olimpice.

Sursa: amosnews.ro
Postat în 11 decembrie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net