Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Locul 4 la individual compus
tumblr_muh1mtXtF01rvmk3lo2_500


Larisa Iordache a terminat pe locul 4 finala de la individual compus din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastică de la Anvers.

Sportiva de 17 ani a acumulat 57,766 puncte şi a ratat obţinerea unei medalii cu peste un punct, plătind din cauza unei căzături la bârnă, aparatul său favorit.

Noua campioană mondială absolută este americanca Simone Biles, care a încheiat concursul cu 60,216 puncte.

Biles a fost urmată de compatrioata sa Kyla Ross (59,332 puncte), pentru ca podiumul să fie completat de rusoaica Aliya Mustafina (58,856 puncte).

Românca şi-a început evoluţia la sărituri, aparat la care a obţinut un punctaj mai mare decât în calificări, 15,033, în ciuda unei uşoare ezitări, astfel că, la finalul primei rotaţii, ocupa locul 3 în clasamentul intermediar, în urma americancelor Simone Biles şi Kyla Ross.

Iordache a obţinut o notă superioară celei din calificări şi la paralele, 14,200, şi, cu un total de 29,233, se afla pe poziţia a cincea după primele două rotaţii.

Larisa a ratat însă tocmai la aparatul său forte, bârna, unde a căzut şi a primit doar 13,833, ajungând la un total de 43,066 puncte, cu care s-a menţinut pe locul 5 în ierarhia intermediară.

Gimnasta noastră şi-a încheiat concursul la sol, dovedind că a trecut repede peste ratarea de la aparatul anterior şi reuşind un exerciţiu bun, pentru care a primit 14,700, terminând astfel finala cu un total de 57,766.Larisa Iordache îşi poate lua revanşa pentru ratarea podiumului la individual compus în finalele pe aparate, ea fiind calificată la barnă şi la sol.

Sursa: www.antena3.ro
Postat în 30 octombrie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net