Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Bronz la sol
tumblr_mubl7c7G6j1rhddkto3_1280


Larisa Iordache a fost singura gimnastă din lotul României care a câștigat o medalie la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Anvers. Românca a terminat a treia în finala de la sol, obţinând, astfel, medalia de bronz. Gimnasta de 17 ani a fost punctată cu 14.600 în acest concurs, fiind devansată doar de Simon Biles din America (15.000) și Vanessa Ferrari din Italia (14.633).Tot la sol, Sandra Izbașa a terminat penultima din opt concurente, primind 13.733 din partea arbitrilor.

În schimb, în finala de la bârnă, aparatul ei favorit, Iordache nu a mai avut o evoluție la fel de bună. Românca a căzut în mijlocul exercițiului și a terminat concursul abia pe locul al șaselea, fiind notată cu 13.933.La masculin, singurul gimnast care a reprezentat România la Anvers, Marius Berbecar, a terminat pe locul 7 în finala de la sărituri şi pe locul 6 în finala de la paralele.

Sursa: www.sportrevolution.ro/

Ceremonia de premiere la sol:

Postat în 30 octombrie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net