Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache: "Sunt dezamăgită, dar medalia de bronz de la sol mă motivează pentru viitor"
GIMNASTE - SOSIRE - AEROPORT
FOTO: Silviu Matei


Gimnasta Larisa Iordache a declarat, luni, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că este dezamăgită de evoluţia sa la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia), dar afirmă că medalia de bronz obţinută la sol o motivează pentru următoarele concursuri.

"Mă aşteptam la mai mult, bineînţeles. Voiam mai mult de la mine, dar aşa a fost să fie. Acum sper să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat la aceste Campionate Mondiale. Sunt dezamăgită, dar m-a şi motivat medalia de bronz. Eu îmi doream mai mult, însă asta a fost. Să uităm trecutul şi să privim în viitor. Faptul că am luat bronz la sol este o consolare şi un impuls pentru mine de a continua, de a obţine medalia pe care mi-o doresc. Vreau să mă recuperez cât mai repede, să muncesc mai mult şi să fiu mult mai sigură pe mine", a spus Larisa Iordache, singura medaliată a României la recent încheiata ediţie a Campionatelor Mondiale.

Sportiva legitimată la clubul Dinamo consideră eşecul de la bârnă, aparatul său favorit, un accident. "Se mai întâmplă ca atunci când îţi e lumea mai dragă, pe elementul pe care te simţi mai bine, să păţeşti ce am păţit eu. Fiecare gimnastă îşi doreşte să ia numai medalii de aur, dar se întâmplă astfel de lucururi şi la gimnaşti mai mari decât noi. Sperăm să ne revanşăm la Olimpiadă, noi muncim pentru asta. Domnul Bellu mi-a spus că se putea şi mai bine, dar să merg înainte şi să îmi văd de drumul meu. A fost foarte frumos pentru că a fost prima ediţie a Campionatelor Mondiale la care particip. Este o nouă experienţă, o nouă lecţie, sper ca la următoarele Mondiale să fac lumea fericită", a adăugat Larisa Iordache.[...]

Larisa Iordache şi Sandra Izbaşa au fost întâmpinate la Aeroportul Henri Coandă de cinci fetiţe din lotul de gimnastică al clubului Dinamo care le-au oferit flori.

Delegaţia României a încheiat participarea la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia) cu o singură medalie, bronzul câştigat de Larisa Iordache la sol.

Sursa: http://www.mediafax.ro/
Postat în 30 octombrie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net