Bine ați venit pe site-ul Larisa Iordache Online, site dedicat talentatei gimnaste Larisa Iordache. În 2012, primul an de seniorat, Larisa a devenit Campioană Europeană cu Echipa și la Sol și Vicecampioană Europeană la Bârnă.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Larisa!

Larisa Iordache, nominalizată printre sportivii anului 2013 în Balcani
Antwerp 2013 FX Podium


Nu mai puțin de 12 sportivi români, printre care jucătoarea de tenis Simona Halep, gimnasta Larisa Iordache sau scrimera Ana Maria Brânză, au fost nominalizați în ancheta ''Cei mai buni zece sportivi din Balcani în 2013'', organizată de agenția bulgară de presă BTA.

Ancheta, ajunsă la ediția a 41-a, se adresează sportivilor din Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia și Turcia.

Dintre sportivii români, organizatorii i-au nominalizat pentru această anchetă pe Simona Halep, câștigătoarea titlului WTA pentru jucătoarea cu cel mai mare progres din 2013, care a câștigat șase turnee WTA în acest an, gimnasta Larisa Iordache, medaliată cu bronz la sol la Mondiale, campioană europeană la bârnă și vicecampioană europeană la individual compus, sărituri și sol, scrimerul Tiberiu Dolniceanu, campion european la sabie individual, medaliat cu bronz la Mondiale în proba individuală de sabie și pe echipe, scrimera Ana Maria Brânză, campioană europeană la spadă la individual și vicecampioană cu echipa, medaliată cu bronz la Mondiale cu echipa în proba de spadă, Irina Lauric și Bianca Pleșca, medaliate cu bronz la Mondiale în la kaiac-2 pe 1.000 m, gimnastul Flavius Koczi, vicecampion european la sărituri, judoka Andreea Ștefania Chițu, medaliată cu bronz la Europene (cat. 52 kg), Roxana Cogianu și Nicoleta Albu, vicecampioane mondiale la dublu rame, Cristina Grigoraș și Andreea Boghian, vicecampioane europene la dublu rame.

Printre ceilalți sportivi de top din Balcani care figurează pe listă sunt fotbalistul bosniac Edin Dzeko (Manchester City), luptătorul bulgar Ivo Anghelov, campion mondial și european la greco-romane (cat. 60 kg), atleta croată Sandra Perkovic, campioană mondială la aruncarea discului. fotbalistul grec Konstantinos Mitroglou (Olympiakos Pireu), autor a trei goluri în barajul cu România, pentru calificarea la CM 2014, handbalistul macedonean Kiril Lazarov, campion mondial al cluburilor cu Barcelona, handbalistele Jovanka Radicevic și Katarina Bulatovic (ambele din Muntenegru), tenismanul sârb Novak Djokovic, câștigătorul turneului Australian Open și a 7 titluri ATP, luptătorii turci Taha Akgul și Riza Kayaalp, campioni europeni și medaliați cu bronz la Mondiale.

Rezultatele anchetei vor fi anunțate spre sfârșitul anului.
Sursa: AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Teodor Ciobanu)
Postat în 26 noiembrie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net